top of page
_DSC8131.jpg

Kurs og foredrag

Vil du lære å sy eller høre meg fortelle om søm?

Kurs: Services
Skjermbilde 2021-03-11 kl. 09.25.40.png

Digitalt Sytreff 24 og 25 April

Vil du lære mer om å sy turtøy, bør du melde deg på og se mitt seminar på Digitalt sytreff. Digitalt sytreff er en miks av opptak, live-sendinger, gode tilbud og mye moro for alle syglade. Datoene er 24 og 25 April 2021. Melder du deg på raskt er prisen lavest.

Link til påmelding:https://sysaker.kartra.com/page/XVf333

Kurs

Lær å sy ditt eget turtøy

Jeg holder kurs i forskjellige tema. Nybegynnerkurs med enkle oppgaver og redesignkurs av forskjellige tekstiler. Jeg utabeider nå et onlinekurs i hvordan sy din egen Goretex jakke. Det vil også bli mønster for salg. Send meg gjerne en mail så setter jeg deg på listen over de som får vite dette først, når kurset er klart.  wanviksyr@gmail.com

IMG_7107.jpeg
IMG_8397 2.jpeg

Foredrag

Se mitt foredrag "Kreativ syglede"

Jeg holder foredrag om søm og min infallsvinkel til det å sy. Det er ikke så mange menn som syr på hobbybasis. Hvorfor der det slik er jeg usikker på, det er en fin hobby både for menn og kvinner, Håper mitt engasjement kan inspirerer både menn og damer til å begynne. Eller få opp nivået blant hobbysyere.

Samarbeid

Promo, kurs eller produkttest

Jeg samarbeider med firma og organisasjoner om forskjellige eventer. Har gjort syrelaterte oppdrag sammen med f. eks BIR, FretexLagunenNaturvernforbundet og Askøy Folkebibliotek. Ta gjerne kontakt om du har noe i tankene.

_DSC8095.jpg

Contact us today for more details about the services we offer.

Kurs - Event - Foredrag

Kurs: Galleri

Reperasjon - Syoppdrag - Kurs

Ta kontakt, jeg hjelper deg!

Mob 90025474

IMG_7148.jpeg
Kurs: Contact
bottom of page