top of page
  • Forfatterens bildeMorten Wanvik

Fannypack og omsøm av Goretex jakke

Oppdatert: 5. mar. 2020

Jeg hadde en gammel Berghausjakke liggende, den ble ikke brukt etter at glidelåsen gikk i stykker. Sømtapen hadde også begynt å gi seg forskjellige steder. Jakken trengte en makeover.

Bestemte meg derfor for å fikse den. Kutte av nedre del av jakken. På 90- tallet var det lange og store jakker som var trenden. Jeg ville ha en kortere jakke, sydde den samtidig inn i sidesømmen og satte inn glidelåser under armene slik at det ble mulig å ventilere.
Fannypack

Stoffet som ble tilovers var akkurat nok til å sy en fannypack.

Fannypack er jo blir superhot, uten at jeg helt fikk det med meg før mine barn gjorde meg oppmerksom på det. Jeg hadde heller vage minner om en ikke like kul rompetaske som «ingen» ville bruke på 70 og 80 tallet.

Mønsteret til fannypacken har jeg laget selv, leitet litt rund på nettet etter mønster uten helt å finne det jeg ville ha, så da ble det til et jeg tegnet det selv. Den er ikke vanskelig å lage, men litt plundring med sømmene på kantene for å få det fin, men er man nøye og tar det rolig går det greit. Sydde også inn en liten hempe for å feste nøkler og slikt i også. Ganske fornøyd med resultatet.
394 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentáře


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page